Er iPhone 7 for dyr i forhold til konkurrenterne?

Det er ingen hemmelighed, at iPhone 6s pris er toppet. IPhone 6s pris er højere end de hidtidige, nu hvor iPhone 6s er den nyeste fra Apple. Man skal derfor overveje iPhone 6s pris, da det er en god sjat penge, som man skal finde i sin økonomi. Der er mange, som er blevet en smule afhængige af iPhones og derfor på eje iPhone 6s. Der er også mange der vil mene, at iPhone 6s pris er det hele værd.

For mange er iPhone 6s den eneste rigtige telefon, og de vil ikke nøjes med noget som helst andet. Det kan der være blandede meninger om, men hvis man virkelig er glad for iPhone og tænker at iPhone 6s er den eneste rigtige for en, så er iPhone 6s pris det værd.

Hvad er specielt ved en iPhone 6s?

Det første, man bliver mødt med på deres hjemmeside, er ”Det eneste, der er anderledes, er alting”. Man kan altså forvente sig, at man får en helt ny iPhone, og at iPhone 6s ikke minder om nogle af de andre. Hvorvidt man kan gøre noget fuldstændig revolutionært er selvfølgelig svært at sige, men iPhone 6s er et godt bud på det.

urNår du glider ned af hjemmesiden, ser du nogle fine billeder af iPhone 6s, hvilket helt sikkert sælger rigtig godt. Man kan få iPhone 6s i nogle forskellige flotte farver, så der er noget for enhver smag. Du kan for eksempel få den i en vidunderlig lyserød farve. Er man derfor en pige med en mere tøsset side, er den helt sikkert en vinder. Man kan selvfølgelig også få den i den klassiske hvide farve, som altid har været et sikkert valg. Det skal man normalt også betale mere for, da Apple har fundet ud af, at deres iPhone 6s i hvid, sælger mest.

Man ser desuden på iPhone 6s en rigtig flot skærm, som giver en utrolig flot look. Blomsterne flyder henover skærmen i en let bevægelse, så man ikke kan andet en at blive en lille smule betaget af iPhone 62. IPhone 6s pris er på den måde det værd, hvis man ønsker, at ens telefon også er flot udadtil, og man gerne vil have at folk bliver en smule misundelig

Hvad kan en iPhone 6s, for en iPhone 6s pris?

Det er selvfølgelig ikke nok, at det ydre ser godt ud for iPhone 6s pris. IPhone 6s skal uden tvivl også byde på noget, når det kommer til funktioner. IPhone 6s kamera skuffer ikke, hvilket Apples produkter har et rygte for aldrig at gøre. Så på det punkt har de ikke lavet noget vildt og voldsomt nyt, su kan stadig nyde de gode billeder med de flotte effekter.

Deres touch funktion har fået en ny dimension. De har indført det, som hedder 3D Touch. De ter nu muligt at interagere med din iPhone 6s, så den bedre forstår ”hvad du mener”. Dette kan du gøre ved for eksempelvis at holde trykket længere eller trykke hårdere eller lettere

Der er selvfølgelig mange flere nye ting ved iPhone 7 og iPhone 7s, som ikke kun er iPhone 6s pris. Der er en masse nye funktioner, som du hurtigt ikke vil kunne undvære – du vil ikke kunne forstå, hvordan du levede uden dem inden. De er med til at gøre hele din oplevelse bedre, hurtigere og nemmere. Den kan derfor følge med i dit tempo og er ikke noget, der forsinker dig.

Kan du derfor finde penge til iPhone 6s pris, så er den det værd. Man bør blot overveje det enkelt gang inden, da Apple kommer med en iPhone 7 her i 2016.